Bade muligheder i området

Søndervig er en dejlig dansk badeby. Søndervig ligger lige ud til det store Vesterhav og her er bademulighederne mange. I sommerperioden er der altid mange børn og voksne, som bader i havet, her er et dejligt liv. Dog får vi hvert år også besøg af en række vinterbadere, som elsker det kolde hav.

Ligeledes har man flere steder, nær Søndervig, mulighed for at bade i Stadil Fjord eller Ringkøbing Fjord, som ofte er en smugle varmere end Vesterhavet.

Dog kan man være uheldig med vejret, men også her er bademulighederne mange. Man kan besøge Søndervig badeland, som flere af vores sommerhuse giver gratis adgang til.

Her er alt fra vandrutsjebane til dampbad og i badelandets kantine kan man få sig en is eller en god portion pomfritter.

Flere af vores Sommerhuse giver dog også adgang til Hvide Sande svømmehal, der findes børnebassin og 1 og 3 meter vipper i voksenbassinet. Her giver nogle af vores sommerhuse og fri adgang til, dog kan man altid ringe til os for at få yderligere information.

Hvis man helt vil slippe for at forlade sit dejlige sommerhus, så kan man vælge at leje et luksus pool sommerhus af os. Her er sommerhuset udstyret med pool og man er altså helt uafhængig af badevejret. Disse sommerhuse kan du hurtigt og nemt finde via søgemotoren på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til et af vores sommerhuse, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.