Søndervig i dag

I dag er Søndervig en af Danmarks mest attraktive badebyer. Hvert år strømmer der turister til Søndervig og ikke kun i sommerperioden, men hele året rundt. Dog er det ikke nogen hemmelighed, at det selvfølgelig er i sommerferien, uge 27, uge 28, uge 29, uge 30 og uge 31 og i efterårsferien (uge 42), samt helligdagene at Søndervig er mest eftertragtet og at det er i disse perioder, at vi er nød til at melde ”udsolgt”.

Det er bestemt ikke uden grund, at folk vælger at leje et sommerhus i Søndervig. Søndervig er en perle i det vestjyske. Her finder du efter manges mening nogen af de bedste badestrande, som vi har herhjemme og i sommerperioden er der fuldt at liv nede på stranden.
Her kommer folk for at solbade, svømme i Vesterhavet, spille bold, flyve med drage, slappe af og kigge på de mange bunkers, som ligger langs standene ved Søndervig.

Søndervig by har også alt hvad man behøver under en ferie. Der findes både herre og dametøjsbutikker, bager, supermarked, bowlinghal, motionscenter, restauranter og badeland alt sammen centralt placeret i Søndervig.

Vi tilbyder i dag udlejning af mere end 300 sommerhuse i Søndervig området, så vi har sikkert et sommerhus, som passer til jeres familie.
Hos os kan du finde mange forskellige typer sommerhuse.

Vi har de traditionelle sommerhuse, som oftest findes i størrelserne 2+ personer, disse sommerhuse er tit husdyrsvenlige og ligger smukt placeret i den vestjyske natur, disse sommerhuse er ofte blandt vores billigste.

Vores Spa sommerhuse findes, som oftest, i størrelserne 4+ personer og mange af disse sommerhuse er af nyere dato og ligger i en meget fornuftig prisklasse for mindre familier, som sætter pris på moderne faciliteter under deres ferie.

Vores luksus sommerhuse med Swimmingpool, spabad, dampbad, opvaskemaskine osv. starter som oftest ved 8+ personer og forsætter op til mere end 30 personer.
Disse sommerhuse lejes ofte af familier, som ønsker god plads og luksus under deres ferie.
Ofte går 2-3 familier også sammen om at leje disse store luksus sommerhuse.

Disse sommerhuse findes også i mange forskellige størrelser og faktisk behøver det ikke at koste, en formue at leje et luksus sommerhus med svømmepøl.

Gennem de senere år, er antallet af sommerhuse med internet adgang steget, det er ikke længere luksus sommerhusene, som er udstyret med Internet.
Vi har også en række allergivenlige sommerhuse og husdyrfrie sommerhuse, disse er særlig egnet til familier, som måske er allergiske overfor hunde, katte osv.

Vi har også et bredt udvalg af sommerhuse, hvor man må medbringe husdyr. Disse er oftest godkendt til maks. 2 husdyr, men har man flere end 2, så er det blot at kontakte os og så finder vi ofte en løsning på det.

Mange af vores sommerhuse i Søndervig er udstyret med brændeovn eller pejs, dette gælder både de ældre og de nyere sommerhuse.

Som sagt, så er Søndervig mest eftertragtet i ferieperioderne, men Søndervig er også et skønt område i f.eks. vinterhalvåret.
Her kan man som besøgende opleve den vestjyske natur, på en helt anden måde end man gør i sommerhalvåret.
I disse vintermåneder er havet ofte barskere og naturen helt anderledes ude ved Vesterhavet. Det er for mange af vores gæster en helt særlig oplevelse, som får dem til at vende tilbage år efter år. Udlejningsmulighederne er også mange.
Vores feriehuse og ferieboliger kan ofte lejes som en miniferie eller et weekendophold. Mange vælger at benytte sig af vores miniferieudlejning, både sommer og vinter. Ferieboligerne er ofte billigere at leje, som en miniferie, dog skal man være opmærksom at særlige krav kan gælde når vi taler miniferieudlejninger og last minute tilbud, men har du nogle spørgsmål til dette, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Du kan her på hjemmesiden, se vores brede udvalg af sommerhuse og ferieboliger i og omkring Søndervig.
Vores kundeservice sidder klar til at besvare jeres emails og telefonopkald.
I er meget velkomne til at ringe eller skrive til os, hvis I har spørgsmål til et sommerhus, til området eller måske noget helt tredje.

Vi ser meget frem til at høre fra jer.